HOME | PROFIEL | CONTACT


Bel voor een afspraak

0499-313696

 

 

   


huidverbetering

 

T-AWAY behandeling

Voor behandeling van huidoneffenheden als couperose, steelwratjes, kleine adertjes, bloedblaasjes, spider naevi, pigmentvlekken, bindweefselverdikkingen en vetbultjes maak ik gebruik van speciale, professionele, apparatuur. Deze apparatuur is gebaseerd op RWS (Radio Wave Spectrum) technologie en werkt met speciaal gemoduleerde, hoogfrequente energie. Bij het aanraken van de huid met een actieve applicator wordt energie omgezet in warmtepulsen.

 

Met deze behandelmethode kunnen snel en effectief resultaten worden behaald met minimale weefselbelasting. Daarnaast beschikt deze apparatuur over Radio Frequentietechnologie voor de behandeling van rimpels en het versterken van bindweefsel.

 

ACNE behandeling

ACNE ontstaat onder andere door vernauwde of geblokkeerde huidporiŽn. Hierdoor hopen talg, bacteriŽn en vetzuren zich op en ontstaan ontstekingen en puistjes. Met behulp van peelings wordt de huid grondig gereinigd waardoor de poriŽn weer vrijkomen en de talg weer kunnen afvoeren. U krijgt deskundig advies over de juiste thuisverzorgingsproducten.

 

 

 

 

 

BEKIJK DE VIDEO >>


KvK 17185483

BTW NL141736094B01

Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacyverklaring

Copyright ©2009 - 2014 | BeautyCare Sabine