privacyverklaring

 

Beautycare respecteert en beschermt uw privacy. Onze website kunt u in de meeste gevallen  bezoeken via het Internet zonder uzelf te identificeren of persoonlijke informatie te verstrekken.

 

Mocht u ons toch persoonlijke informatie verstrekken (waarmee u kunt worden geļdentificeerd), dan garanderen wij dat deze informatie alleen zal worden gebruikt voor het onderhouden van de relatie die u met ons hebt.

 

Wij verstrekken deze privacyverklaring om u in kennis te stellen van het beleid en gebruik met betrekking tot privacy, en van de keuzes die u kunt maken met betrekking tot het door ons inwinnen en gebruiken van persoonlijke informatie. Deze kennisgeving is beschikbaar op onze homepage en via de webpagina's van Beautycare.

 

Op onze website kunt u wellicht producten of diensten bestellen, aanvragen doen, en materialen bestellen. Het type informatie dat we op deze pagina's inwinnen is naam, contactpersoon, verrekeningsinformatie en transactie informatie.

 

Teneinde onze verdere communicatie te optimaliseren en onze producten en diensten te blijven verbeteren, vragen wij mogelijk tevens naar uw persoonlijke en beroepsmatige interesses, demografische gegevens, ervaringen met onze producten en communicatievoorkeuren.

 

Wij gebruiken de informatie die u verstrekt om uw behoeften beter te begrijpen en om u betere diensten te kunnen aanbieden. De door u verstrekte informatie gebruiken wij met name om u te helpen bij het voltooien van transacties, om het contact met u optimaal te laten verlopen, om u op de hoogte te houden van diensten en aanbiedingen, en om onze websites af te stemmen op uw behoeften.

 

Mogelijk kunnen wij contact met u opnemen om u informatie te verschaffen over producten die mogelijk op uw wensen aansluiten. Als u geen informatie wenst te ontvangen, zult u dit in ieder geval te allen tijde kunnen aangeven. Wij houden ons ook aan wettelijke bepalingen en zullen u, waar dit van toepassing is, bijvoorbeeld eerst om toestemming vragen alvorens contact met u op te nemen.

 

Wij zullen persoonlijke informatie niet aan derden verkopen of huren. Tenzij we uw toestemming hebben of dit wettelijk vereist is, zullen we de persoonlijke gegevens die u online verstrekt alleen delen met zakenpartners die in naam van Beautycare handelen voor de hierboven beschreven doeleinden.

 

KvK 17185483

BTW NL141736094B01

Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacyverklaring

Copyright ©2009 - 2014 | BeautyCare Sabine