HOME | PROFIEL | CONTACT


Bel voor een afspraak

0499-313696

 

 

   


over beautycare

Mijn naam is Sabine Bax en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Mijn opleiding  volgde ik bij Instituut Thomas, een vooraanstaand opleidingsinstituut op het gebied van uiterlijke verzorging. Daarnaast volgde ik de opleiding "Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten" bij U-Consultancy.

 

Sinds 2007 werk ik met veel plezier aan de ontwikkeling en groei van mijn salon. Met passie voor het vak wil ik mijn cliŽnten het beste bieden op het gebied van huidverbetering, verzorgende en ontspannende schoonheidsbehandelingen, huidverzorgingsproducten en cosmetica. Van elke behandeling maak ik een ontspannende belevenis met een direct zichtbaar en voelbaar resultaat.

 

Als schoonheidsspecialiste speel je een belangrijke rol in het herkennen en geven van voorlichting over huidaandoeningen. Daarom acht ik het van belang te beschikken over voldoende dermatologische kennis. Dankzij een professionele opleiding, gegeven door dermatologen, ben ik in staat huidaandoeningen sneller te herkennen en kan ik mijn cliŽnten gerichter behandelen, adviseren of professioneel doorverwijzen naar een huisarts of dermatoloog indien nodig.

 

Mijn cliŽnten kunnen van mij verwachten dat ik continu op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen door het regelmatig volgen van trainingen. Door investering in moderne apparatuur en zorgvuldige selectie van de beste producten werk ik constant aan de verbetering van de kwaliteit en zoek ik steeds naar nieuwe manieren om mijn cliŽnten nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Als gediplomeerd schoonheids- en ACNE specialiste en geregistreerd lid van brancheorganisatie ANBOS voldoe ik aan de richtlijnen die gelden voor de schoonheidsverzorgingsbranche.


KvK 17185483

BTW NL141736094B01

Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacyverklaring

Copyright ©2009 - 2014 | BeautyCare Sabine